Kort fortalt

De nye vurderinger er på vej - vi er i fuld gang.

Der er løbende siden efteråret 2021 blevet sendt nye ejendomsvurderinger ud til bolig-ejerne. Vi er i gang med at vurdere ejerboliger, og herefter begynder vi at vurdere erhvervs-, landbrugs- og skovejendomme.

Uden de offentlige ejendomsvurderinger er det ikke muligt at fastsætte beskatningen af landets ca. 2,3 mio. ejendomme. Udsendelsen af nye og mere retvisende ejendomsvurderinger er derfor en væsentlig samfundsopgave, der giver tryghed om den fremtidige ejendomsbeskatning, understøtter et stabilt boligmarked og påvirker den offentlige økonomi

Ejendomsvurderinger for erhverv

Nye ejendomsvurderinger fra efteråret 2021 og frem

Vi er i gang med at lave et nyt system til at vurdere ejendomme i Danmark. Få mere viden om de kommende vurderinger i videoen.

Vurderingsportalen

På vurderingsportalen.dk finder du information om de nye ejendomsvurderinger og ejendomsbeskatning. Her kan du fx læse om, hvordan vi vurderer ejendomme, og hvordan ejendomsvurdering og boligskat hænger sammen.

Det er også på vurderingsportalen.dk, at man som boligejer kan se sin nye vurdering og finde relevant vejledning i den forbindelse.

De nye offentlige ejendomsvurderinger