Gå til indhold

Tidsplan holder

Vurderingsstyrelsen følger planen for udsendelse af nye ejendomsvurderinger i 2022. Vurderingsstyrelsen følger planen for udsendelse af nye ejendomsvurderinger, hvilket bl.a. betyder, at knap 150.000 parcelhuse og rækkehuse som planlagt vil have modtaget en deklaration og en ny ejendomsvurdering i 2022. Det betyder også, at udsendelsen af de nye ejendomsvurderinger hverken er udsat eller forsinkede.

Vurderingsstyrelsen følger planen for udsendelse af nye ejendomsvurderinger, hvilket bl.a. betyder, at knap 150.000 parcelhuse og rækkehuse som planlagt vil have modtaget en deklaration og en ny ejendomsvurdering i 2022.

Det betyder også, at udsendelsen af de nye ejendomsvurderinger hverken er udsat eller forsinkede.

Tidsplanen indebærer, at Vurderingsstyrelsen som planlagt efter sommerferien påbegynder sagsbehandlingen af de næste ca. 700.000 parcel- og rækkehuse. Deklarationer og vurderinger udsendes derefter som planlagt i starten af det nye år.

Derefter udsendes ejendomsvurderinger for ejerlejligheder, sommerhuse og andre typer af ejerboliger.

Det er også stadig en del af tidsplanen, at foreløbige ejendomsvurderinger for 2022, der bl.a. danner grundlag for skatterabatten, udsendes til boligejerne, inden den nye boligskattereform træder i kraft 1. januar 2024.